Om mig 

Vem är jag?

Jag heter Marlene Stål Linder, mamma till 3 barn, fru, kraniosakral behandlare och mentor.


Efter att jag arbetat som polis i 27 år kände jag att jag ville göra något annat. I hela mitt liv har jag haft ett intresse för hälsa och välmående, så i den riktningen visste jag att det skulle gå. Jag utbildade mig till kraniosakral behandlare och startade mitt företag C.YOU.


Under utbildningen förstod jag att kroppen är en helhet och allt hänger ihop. Därför bestämde jag mig för att jag även ville hjäpa personer med den mentala delen och jag började gå olika program inom personlig utveckling och hade flera olika mentorer.


Jag har studerat personlig utveckling under många år, men det var inte förrän jag började applicera kunskaperna i mitt eget liv som jag märkte en förändring.


De största skillnaderna jag märkt är att jag tycker om och värderar mig själv mer och mina relationer till nära och kära har blivit bättre. Jag blir inte triggad lika ofta längre, känner inte ansvar för allt och alla och tar inte saker personligt. Jag förstår också att jag har en enorm potential och ser nuförtiden möjligheter mycket oftare än svårigheter.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Utbildningar

Diplomerad kraniosakral terapeut     2018-2020
Medicinsk baskunskap                                2018-2020

Massageutbildning                                         2020

Program i personlig utveckling              2019-2023

med Bob Proctor, Mary Morrissey,

Joe Dispensa och Kathleen Cameron